20 spørgsmål til triatleten: Anders Rørbæk fra fitness dk

25. februar 2011 af Ulrik Schaarup

Anders Rørbæk er salgschef i fitness dk, og står bl.a. i spidsen for fitness dk Elite, som består af hhv. et løbe-, et cykel- og et triathlon-hold. Løbeholdet træner til Copenhagen Marathon i maj, mens cykelholdet træner til La Marmotte i de franske alper i starten af juli. Triathlon-holdet træner selvsagt til Challenge Copenhagen, og vil stille til start i august med langt over 300 deltagere.

Fitness dk vil også arrangere en række events og træningsløb for deres triathlon medlemmer i deres forberedelse til Challenge Copenhagen. Bl.a. vil de den 11. juni arrangere et halvironman løb (1,9/90/2,1) i Dragør. Svømningen vil starte på land, og der vil skulle løbes 50-75 meter, før, at man er i stand til at svømme, pga. den lave vanddybde. Cykelruten er den såkaldte “Tonseren”, som skal køres 8 gange. Endelig skal deltagerne løbe 4 omgange a 5 km. Der er sat et maks. deltagerantal på 300 deltagere. Tilmeldingen er endnu ikke startet.Der vil også blive arrangeret triathlon stævner på kortere distancer, som f.eks. på distancen 1/50/10. Der vil også blive arrangeret svømmeevents, hvor man bl.a. vil træne massestarter. Så mon ikke, at man igen i 2011, vil se alle startende fitness dk deltagere gennemføre Challenge Copenhagen…

Anders’ første triathlon løb i år bliver Abu Dhabi Triathlon (3/200/20) den 13. marts. Derudover skal han deltage i Ironman Lanzarote i maj, og i Challenge Copenhagen, hvor hans mål er at komme under 10 timer.

Vi har stillet Anders de obligatoriske 20 simple spørgsmål, og hans svar kan du læse på næste side…

Page : 1 2View All

Xtenex snørebånd

Ingen kommentarer

Write a comment · TrackBack · Comments RSS

write a comment

Presseklip

Ældre artikler & Forum

Events { Stævnekalender }